Про мене. Самоосвіта

понеділок, 11 листопада 2013 р.

МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ЗНАНЬ УЧНІВ 5 КЛАСУ


ДО УВАГИ БАТЬКІВ ТА УЧНІВ!

 

У 5 класі буде проведено моніторинг навчальних досягнень за курс початкової школи (1-4 класи).

 Моніторинг буде проведений за спеціальними збірниками завдань, які розроблені спеціалістами Міністерства освіти і науки молоді і спорту України. Учні будуть складати моніторинг із 4 навчальних предметів.
Збірники завдань з кожного навчального предмета складаються з 10 варіантів тестів, які розроблені відповідно до вимог чинних навчальних програм і відрізняються складністю, структурою та формою. Варіанти тестів для виконання їх учнями будуть оголошені о 12.00 напередодні дня, визначеного графіком проведення моніторингу, на веб-сайтах Міністерства освіти і науки України (www.mon.gov.ua), Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (www.iitzo.gov.ua) і Національної академії педагогічних наук України (www.naps.gov.ua).                             
Кожен учень виконує один з чотирьох оголошених варіантів тесту і для виконання роботи використовує бланк відповідей із збірника завдань. Окремого зошита (листків) учню для виконання роботи не потрібно. Копіювати бланки відповідей та анкет не дозволяється, оскільки для комп’ютерної обробки та узагальнення результатів моніторингу враховуватимуться лише оригінальні бланки.
         Графік проведення проведення моніторингу
 
        13 листопада          Математика
        20 листопада          Українська мова
        4  грудня                   Основи здоров'я та Я і Україна
       11 грудня                    Іноземна мова (англійська мова) 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар